13 февр. 2024 г., 11:58

Посрещай ме с усмивка вдъхновена 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
189 6 6

От теб, когато аз очаквам знак

сърцето мое бие учестено.

Сред бурна нощ, в морето подлудено,

надеждата се взира за маяк.

 

На дълъг път към теб, към твоя бряг

съдбата ме изпрати устремено.

По вятър лош или добър свещено

духът на смелостта ме води, драг.

 

Пред хищните вълни глава не свеждам

и пак в далечината с жар поглеждам -

да видя красотата възродена.

 

С мечтите си по- близо те усещам.

Зарадвай ме със светлина нетленна.

Посрещай ме с усмивка вдъхновена.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??