1 дек. 2022 г., 15:31

Посвещавам на внучката ми 

  Поэзия » Другая
251 1 0

Красива принцеса, обичлива, засмяна,

вълшебно щастие си за татко и мама,

като слънце грееш в живота ни ти,

и озаряваш светло всички наши дни.

Нека щедро Бог съдбата ти благослови,

със здраве, дълголетие и непобедими мечти,

с мъдрост тъмните облаци да побеждаваш,

все напред да вървиш, никога да не се предаваш.

Любовта и истината в темели бели да вградиш,

с криле от слънце победно и високо да летиш,

да отключиш на щастливото сбъдване вратата,

и на клопките на живота да победиш смело лъжата.

Но не забравяй, винаги ти знай и винаги помни,

за да сбъднеш и най-невъзможните свои мечти,

ортак на лъскаво криво огледало никога не ставай,

с бяла истина всяко зло дръзко побеждавай.

 

 

© Кръстина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??