24 июн. 2019 г., 00:42

Посветено 

  Поэзия
602 0 0

Очите говорят повече от думи.
Енергията ни трудно се описва...
Само разумът застава помежду ни?
Усети как щастието се разлиства...

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??