Jun 24, 2019, 12:42 AM

Посветено 

  Poetry
595 0 0

Очите говорят повече от думи.
Енергията ни трудно се описва...
Само разумът застава помежду ни?
Усети как щастието се разлиства...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??