Посветено…
Прощавай ми! Прощавай ми! Прощавай ми!
Така и мене ще научиш да прощавам.
Защото прошката, дори и да горчи,
единствена душите ни спасява.
И прави ни смирени… По-добри.
Душите ни на мъдрост учи.
Прощавай ми! Дори да те боли.
Прощавай ми! Каквото и да ни сe случи.
Повярвай ми… Прощава любовта!
Защото силна е. И щедра…
По-силна е от завист, злоба, суета
тихата и светла нежност.
От любовта ни този свят се е родил.
Тя, казват, всичко лошо побеждава.
Дори и непростимото тя може да прости.
Дано и менe някога научи да прощавам!
© Нина Сименова Все права защищены