Обичам те така неистово и силно,
обичам те така наивно и егоистично.
Искам да си само мой и само мене да обичаш...
Вярвам, че това е любовта - чиста и искрена, като на мънички деца...
Целувам те с толкоз нежност, обсипвам те с любовта на цялата Земя...
Искам все така щастлива с тебе да вървя, заедно - ръка за ръка...
И дано до края на живота ни да бъде все така.
© Траяна Все права защищены