4 окт. 2009 г., 17:46

Посветено на... 

  Поэзия » Любовная
607 0 3


В днешния ден пак погледна само за миг към мен,
желаех да ти кажа "обичам те", 
че желая те тук и сега, на мига! 

Много варианти мислих да ти споделя,
че с теб желая да изживея - любовта!
Страх ме е да ти говоря за това,
да не ни сполети някоя беда.

Станах роб на твоята красота,
на бога не бях се молил за това,
но ще си остана твой верен слуга,
докато дойде ДЕНЯТ!

Денят, в който ще имам смелостта,
денят, в който ще науча моята съдба -
засега оставам победен,
от мойте мисли съкрушен.

Имам си мечта, една-единствена пред теб сега,
моля се да отговориш: ДА!!!

© Живодар Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??