доближаваш
неговата душа-
преплиташ се
в собствени грешки-
вратите са отворени,
но не за теб.
затваряш своите,
ала съвестта ти се поклаща,
"грешка"
изписва върху гърдите ти.
спри!
подишай!
но за миг дори
не се замисляш;
"край"
изписва пред очите ти,
но чий?
© Слънчоглед Все права защищены