Ето ни - прегърнали Вечността,
красива, обрисуващи Младостта.
Целунати от лъчите на Луната.
Греещи сърца в милувките на Зората.
Нежно сгушени в дебрите на Красотата.
Вдишващи от извора на Чистотата.
И душите - потопени в Сладостта.
Завинаги докоснали Мига.
© Яна Все права защищены