Разлисти се гората
Побягна самотата
Водата заподскача
През няколко разкрача
Птичките запяха
Листата зашумяха
Превзе ме красотата
Понесе сякаш ме водата
Феи-самодиви
Танцуват млади диви
Окъпа ме росата
Погали ме земята
Душата полетя
Изпълнена с топлота
Въздухът в зелено затрептя
Потънах в красота
© Любомир Деничин Все права защищены