May 11, 2011, 9:46 AM

Потънах в красота 

  Poetry
879 0 12

Разлисти се гората

Побягна самотата

Водата заподскача

През няколко разкрача

Птичките запяха

Листата зашумяха

Превзе ме красотата

Понесе сякаш ме водата

Феи-самодиви

Танцуват млади диви

Окъпа ме росата

Погали ме земята

Душата полетя

Изпълнена с топлота

Въздухът в зелено затрептя

Потънах в красота

 

 

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??