Потърси ме! Недей да заспиваш,
отдавна, отдавна говорих с теб.
Не искам от любов сега да заспиваш,
Да я превръщаш живота отново в лед.
Потърси ме! Отдавна Аз чакам да я намеря,
минавам, поспирам тръгвам напред,
Тя ме преследва, преследва като орда, потеря,
то всичко ще дойде. Чакам Аз ред.
Потърси ме! Може би сме познати?
Търсили обич, чиста любов.
То често в живота има обрати.
Потърси ме! Може би си моя любов.
В.Й. 20.09.2016г.
© Васил Йотов Все права защищены