20.09.2016 г., 19:19 ч.

Потърси ме 

  Поезия » Друга
385 0 2

Потърси ме! Недей да заспиваш,

отдавна, отдавна говорих с теб.

Не искам от любов сега да заспиваш,

Да я превръщаш живота отново в лед.

Потърси ме! Отдавна  Аз чакам да я намеря,

минавам, поспирам тръгвам напред,

Тя ме преследва, преследва като орда, потеря,

то всичко ще дойде. Чакам Аз ред.

Потърси ме! Може би сме познати?

Търсили обич, чиста любов.

То често в живота има обрати.

Потърси ме! Може би си моя любов.

                                                      В.Й. 20.09.2016г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??