21 авг. 2017 г., 14:46

Потърси ме в нощта... 

  Поэзия » Любовная
532 1 4

Просто потърси ме в нощта...

В небе, в звезди потърси ме...

Зърнеш ли най-ярката звезда -

прошепни тихичко моето име...

Вгледай се в сенките лунни...

Вдишай ги с обич и нежност...

Поискай любовта ми безумна

и моята стихийна копнежност...

Потърси ме там на открито -

сред покоя от синя коприна...

Там ще съм, в стихото скрита -

една влюбена в теб балерина...

 

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??