21 июл. 2021 г., 22:46

Повече от жена 

  Поэзия
224 0 0

Жена, която знае си цената,  

мъжкото ти его в джоба ще си сложи,
а проклетията й - дар е от съдбата, 
за да не се налага за нещичко да моли!

 

Жена, научена да е сама, 
трудно с нещо ще я впечатлиш. 
В света й, лишен от суета, 
като страничен наблюдател ще стоиш! 

 

Една жена,
нарамила живота на гърба си, 
ще те остави пред входната врата, 
че отдавна е разтребила дома си! 

 

 
 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??