Сега утехата е в звездния ти храм,
щом блестиш наравно със звездите.
Да беше тъй и в детството летял,
ти нямаше от болка да се сриваш.
Ти нямаше да плачеш със сълзи,
с които все небетата си молил -
да можеш с дъх от обич да летиш
и душата ти да се усмихва в полет.
Сега утехата е в звездния ти храм,
щом блестиш наравно със звездите.
Такъв живот насън не си живял,
щом днес си повече от птица!
© Аз Все права защищены