15 нояб. 2022 г., 10:35

Повикай ме 

  Поэзия » Любовная, Философская
348 0 0

Повикай ме, когато
сърцето ти плаче 
и аз ще дойда... 
Повикай ме, когато
сълзят очите 
и правят 
пълноводни реките 
и аз ще дойда... 
Ще утеша сърцето, 
ще пресуша реките, 
бликнали от очите ти
и ще си тръгна 
с безценен дар,
плачещо сърце, 
пресечено от реките 
на твоите сълзи.
Ще си тръгна... 
Но ти повикай ме!

© Людмила Данова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??