Повикай ме, когато
сърцето ти плаче
и аз ще дойда...
Повикай ме, когато
сълзят очите
и правят
пълноводни реките
и аз ще дойда...
Ще утеша сърцето,
ще пресуша реките,
бликнали от очите ти
и ще си тръгна
с безценен дар,
плачещо сърце,
пресечено от реките
на твоите сълзи.
Ще си тръгна...
Но ти повикай ме!
© Людмила Данова Всички права запазени