25 июл. 2007 г., 12:03

Поздрав 

  Поэзия
556 0 2

               ПОЗДРАВ

 

Солено-слънчеви целувки,

от вечно синьото море!

Под ласки жарки, с тънки плувки,

тук всичко живо се пече!

Морето взима, но и дава!!!

Ценящият го – получава

това, което му се иска,

от дивната лазурна писта.

Получих блясък във очите,

усетих слънцето в косите!

Починала, щастлива, с тен –

посрещам с радост всеки ден!!!

 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??