Jul 25, 2007, 12:03 PM

Поздрав 

  Poetry
544 0 2

               ПОЗДРАВ

 

Солено-слънчеви целувки,

от вечно синьото море!

Под ласки жарки, с тънки плувки,

тук всичко живо се пече!

Морето взима, но и дава!!!

Ценящият го – получава

това, което му се иска,

от дивната лазурна писта.

Получих блясък във очите,

усетих слънцето в косите!

Починала, щастлива, с тен –

посрещам с радост всеки ден!!!

 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??