На 28 октомври високоценения и обичан от всички
нас поет Евтим Евтимов стана на 8О години!
Това стихотворение е поздрав към него:
Двайсет и осми - рождената дата!
Есен, родила те в багри и плод!
Днес на годините твои следата
грее сред стойностен път и живот.
Стихове, песни и топлото рамо
на приютена в сърцето жена.
Нужно е толкова мъничко - само
Господ да пази от студ и слана.
И юбилейно на тебе нашепват
моите думички тих благослов:
Нека душата ти с обич потрепва!
Нито минутка без стих и любов!
28.10.2013
© Мария Панайотова Все права защищены
Без да се приема коментарът ми като заяждане!