21 нояб. 2010 г., 21:05

Позволи ми... 

  Поэзия » Любовная
785 0 1

Позволи ми да те обичам...

позволи ми да докосна мечтите ти тайни,

да видя всяко кътче в сърцето ти... и да грейна в твоите очи...

Позволи ми да те доизмислям и да те мечтая...

Позволи ми да се влюбя в тебe... позволи ми...

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??