21.11.2010 г., 21:05 ч.

Позволи ми... 

  Поезия » Любовна
784 0 1

Позволи ми да те обичам...

позволи ми да докосна мечтите ти тайни,

да видя всяко кътче в сърцето ти... и да грейна в твоите очи...

Позволи ми да те доизмислям и да те мечтая...

Позволи ми да се влюбя в тебe... позволи ми...

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??