12 июн. 2024 г., 11:31

Позвъни ми 

  Поэзия » Любовная
73 0 2

      

      Позвъни ми

 

Позвъни ми,  ще те чакам!

Позвъни ми точно в пет!

Позволи ми да обичам

този звън, дошъл от теб!

 

Със гласа си целуни ме

и попитай как съм аз!

Позвъни ми, намери ме,

чакам те във този час!

 

Знаеш, мисля си за тебе,

моля те не се бави!

Позвъни ми, май е време,

чакането ми вреди!

 

Любовта ми намери я,

позвъни ми точно в пет,

в твоя глас ще я открия,

ще си мисля все за теб!

 

Позвъни ми, не убивай

чувствата във мен!

Радвай ме и ме целувай

със гласа си точно в пет!

         Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??