Позвъни ми, ще те чакам!
Позвъни ми точно в пет!
Позволи ми да обичам
този звън, дошъл от теб!
Със гласа си целуни ме
и попитай как съм аз!
Позвъни ми, намери ме,
чакам те във този час!
Знаеш, мисля си за тебе,
моля те не се бави!
Позвъни ми, май е време,
чакането ми вреди!
Любовта ми намери я,
позвъни ми точно в пет,
в твоя глас ще я открия,
ще си мисля все за теб!
Позвъни ми, не убивай
чувствата във мен!
Радвай ме и ме целувай
със гласа си точно в пет!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.