5 янв. 2012 г., 13:17  

Прах от звездите 

  Поэзия » Любовная
825 0 1

 

И луната изгря в танц любовен над нас.

И звездите сега са палитра от джаз.

Ти си моя съдба, аз съм твоят каданс,

за миг, за кратък миг сме само ти и аз.


Не разпръсквай деня с лоши мисли в нощта.

Аз копнея сега и рисувам дъга.

Полетявам със теб и сънувам мечти,

нека бъдем букет - неувяхващ в зори...

 

Галина Москова

© Галина Москова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "в миг сме двама сами до сутринта..."
    това изречение ми развали удоволствието - не е в синхрон някак...
Предложения
: ??:??