25 мая 2007 г., 10:19

ПРАШИНКИ - 2 

  Поэзия
359 0 0
                   КОЛКО РАДОСТ СЕ СБИРА
                   В НЕЧИИ БИСТРИ  ОЧИ,
                   А ДУША  ДАЛИ Е ЩАСТЛИВА
                   ЗНАЕШ  СИ, ДУШО, САМО ТИ...

                                       * * * * *

                    ВСЕКИ   СЕ   РАЖДА  С  ЛЮБОВ,
                    ЗА БЛИЗОСТ... И РЕВЪТ Е ЗОВ.
                    И  ВСЯКО  БЕБЧЕ, ЗАТИХВА, УСЕЩА
                    ПОПАДНЕ  ЛИ В ПРЕГРЪДКА ГОРЕЩА.

                                      * * * * *

                   НЯМА БОЛКА ПО-РАНИМА,
                  В  НИЩЕТА Е НАШАТА РОДИНА...
                  ТЪРПЕНИЕ ИЗЛИЗА ОТ ПРЕДЕЛИ,
                  ЕХ, НАРОДЕ, СТИГА СМЕ БЛЕЛИ!!

                                      * * * * *
                
                    ИМА  ЛИ СЪБУЖДАНЕ   СЪВЕСТТА ?!
                    ДО  КОЛКО  ТЪРПИМ   ГЛУПОСТТА  ?!
                    КЪДЕ, КЪДЕ  СТЕ,  ЧИСТИ  ДУШИ ?!
                    ЗАКОНИТЕ НЕ СПАЗВА НИКОЙ, ЛИЧИ...

                                       * * * * *

                    
 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??