31 авг. 2007 г., 18:18

ПРАВДА 

  Поэзия
436 0 2

ПРАВДА

МЪНИЧКА ЧАСТИЦА ,
СМЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА САМО ...
А НЕ" АЗ СЪМ ШЕФ !  " -
ДА ДУМКАШ ПО МАСАТА САМО ...
ВЪВ ВСЯКО ДЕЛО , НЯМА ЛИ
ПРАВДА , ДУША ....
НЕ НУЖНО ЖИВЕЕШ
И МЪРСИШ СВЕТА ....!!!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??