Aug 31, 2007, 6:18 PM

ПРАВДА 

  Poetry
441 0 2

ПРАВДА

МЪНИЧКА ЧАСТИЦА ,
СМЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА САМО ...
А НЕ" АЗ СЪМ ШЕФ !  " -
ДА ДУМКАШ ПО МАСАТА САМО ...
ВЪВ ВСЯКО ДЕЛО , НЯМА ЛИ
ПРАВДА , ДУША ....
НЕ НУЖНО ЖИВЕЕШ
И МЪРСИШ СВЕТА ....!!!

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??