14 февр. 2018 г., 20:47

Прави ме щастлива! 

  Поэзия
424 6 32

На пролет мирише, а сняг заваля.

Дали да се влюбя, или да зарежа лоза?

Заслушах ефира. Мечтае любов.

Реката, и тя, припява: Любов!

Върбата потапя влюбени клони...

И тя за любов пролетни пъпки отрони.

Слагам на масата горещ шоколад...

Поглеждам любимият... Не е вече млад...

Е! И аз не съм! Но е толкоз красив!

С тия бръчици! С погледа жив!

Със усмивката си закачлива!

Той ме прави влюбена! Щастлива!

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??