Правият път избери -
бисер е в мътни води,
денем и вечер един е,
към сърцето ми води.
Няма завой, не боли,
да се изгубиш не можеш.
Все към мен върви -
зиме и лете,
от малко камъче се пази,
съдбата да не полети на червено!
Мен не кори,
то камъчето най е виновно!!
© Василка Ябанджиева Все права защищены