6 сент. 2009 г., 16:38

Правогласие 

  Поэзия
790 0 1

Правя нещо,  завързвам спомен, мост откривам.


Кръгове променям, прескачам и заснемам.


Синьо цвете, малка стая.


Обща форма, смях в безкрая.


Камък хвърлен, дни търкаля.


Прав във ъгъл, стон безмълвен.


Кален, мръсен, преобърнат.


Колар прегърбен, все навъсен.


Покрита мярка, мрак безкраен.


Забравен, болка, преливам, смаян.

© Пъсифериан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??