6.09.2009 г., 16:38 ч.

Правогласие 

  Поезия
792 0 1

Правя нещо,  завързвам спомен, мост откривам.


Кръгове променям, прескачам и заснемам.


Синьо цвете, малка стая.


Обща форма, смях в безкрая.


Камък хвърлен, дни търкаля.


Прав във ъгъл, стон безмълвен.


Кален, мръсен, преобърнат.


Колар прегърбен, все навъсен.


Покрита мярка, мрак безкраен.


Забравен, болка, преливам, смаян.

© Пъсифериан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??