14 июн. 2008 г., 16:12

Празен буквар 

  Поэзия » Философская
826 0 0

Празен сега е буквара и спомени няма.
История написана на неясен език,
който чете я, не знае какво е това.
Осакатено поколение, или изроди, сган?
Какви сте ми вие и аз веч не знам.

О, неразумний, не се наричай българин,
че за мило и драго ти нищо не знаеш!

Гнили отвътре сте.

На какво научихте тази рая?

Гнили отвътре сте.

Разбеснели се те като кучета мръсни,
оставате рани болящи и скърби късни.
Сега ние показахме своята зрялост, нали?
За бяло знаме време няма. Искаме глави!
Гнили отвътре сте.

© Ивайло Граматиков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??