30 дек. 2012 г., 10:50

Празнична среща 

  Поэзия » Для детей
557 0 8

Новата година иде

с бяла рокля на звездички!

Всеки иска да я види,

да ù се зарадват всички.

 

Разноцветно засияла,

във дванайсетия час

ще се срещнат на раздяла

Тя и Старата у нас.

 

После ще поемат двете –

всякоя по своя път.

И с тържествен звън в ръцете

чашите ще зазвънят!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??