9 сент. 2014 г., 11:45

Празнично шеговито 

  Поэзия
367 0 0

Мен червеното вино роди.

Мама пи, тате пи - много пи.

Нека вдигнем чаши и напред.

Виното не ни е пчелен мед.

Ако пие тя и пиеш ти,

може нещо даже да роди....

Виното не ражда знамена.

Знаме има нашата страна.

Чаши да напълним с елексир.

Нека да започне винен пир.

Течност с километри да се лее.

Вино – ражда! С него се живее.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??