30 мар. 2011 г., 21:37

Празните съдове дрънкат най-силно 

  Поэзия » Философская
517 0 2

Празните съдове дрънкат най-силно


(посветено)

Празните съдове
дрънкат най-силно,
без умора деня и нощта
вдигат врява  обилно
и лъскат голите си  дъна.
Празните съдове
живеят неадекватно-безсилно
с мечти да нахранят света.
Дрънченето смятат за стилно,
тъй като нямат глава.
В бюфета на клетките си насилно
са строени и дрънкат за свобода,
в заблуди с мечти и стерилно
си дрънкат не на шега,
Халюцинират, че носят световни блюда.
Празните съдове дрънкат напразно,
но не знаят това.


30.03.2011

© Лидия Сиркавара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??