Ти помниш ли какво си обещахме?
Лъжи да няма между нас.
Доверие и искреност в едно събрахме.
Оставихме над нас да имат власт.
Спомняш ли си във какво се клехме?
В любов и обич. И във верността.
Миналото заедно проклехме.
На трон качихме любовта.
Забравила си всичко. Думи празни.
Сърцето ти по-празно и от тях.
А времето... И то бе толкоз празно...
Не време. Чувства пропилях.
© Ник Желев Все права защищены