12 дек. 2008 г., 15:02

Празнота 

  Поэзия » Другая
2368 1 13

 

 

 

денят е празен

и е празна всяка нощ

когато липсват

и ръцете

и очите му

когато споменът

за любовта един към друг

безмилостно

помита някой

неизменно

обичта кърви

дори когато трудно е

да каже

че тишината

не е само стон

и не е тъмно безразличие

крещене

не е всеки зов

не пише на челата

на броженията

и без детето ми

е тесен всеки свят

и всъщност

празна е

Вселената

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??