30 мар. 2016 г., 18:55  

Пречистен 

  Поэзия » Другая
238 0 2

Защо се правим на такива!?

Каквито никога не сме били...

Защо се пренебрегваме 

сами не зная!

И после страдаме от собствени

беди.

Вината наша друг не ще изкупи...

Вината си сами да си простим.

И чисти  прошка да даряваме,

с усмивка към света.

Живеем в рая на земята,

живеем в най красивата страна...

Тогава нека я почистим

от бесовете наши, от нашата

лъжа.

Нека пречистена да бъде

за нашите деца!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Таничка !Радвам се че сподели.До нови!
  • Харесва ми идеята за прошка и пречистване.
    Но само ако можеш да избегнеш повторенията и стихът ще се изчисти добре.
Предложения
: ??:??