5 мар. 2014 г., 23:23

Пречистване 

  Поэзия » Любовная
360 0 0

                     Изпих до дъно болката горчива,

                        преглътнах с мъка твоите лъжи,   

                        залях с омраза любовта фалшива,

                        разкъсах спомена за твоите очи.

 

                        Изтрих от паметта си твоето име,

                        изрязах те от своето сърце,

                        изтръгнах чувствата от себе си завинаги,

                        а раните заших с бодлива тел.

 

                        Измих душата си в сълза последна,

                        пречистих се през огън и вода

                        и знам, че пак ще мога да живея

                        макар половин човек, макар и пак сама!

 

 

 

03.12.97

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??