19 мар. 2017 г., 17:34

Пред огледалото 

  Поэзия
333 0 0

- Здравей! Май сме се виждали?!

  Някога? Сега? Кога? 

 

- Ммммм... Не мисля! Едва ли!

 

- Нееее... Познавам те!

   Устата, гласа ти, очите...

 

- Забрави! Не ме познаваш!

   И аз не те познавам!

  Макар

  позната да изглеждаш, признавам...

 

Такъв диалог си водим с огледалото.

Опитвам се да си припомня началото.

И... признавам:

Нито аз го познавам,

нито то ме познава!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??