25 апр. 2016 г., 21:37

Пред теб 

  Поэзия » Любовная
337 0 2

Пред теб

 

От нищо не се отричам.

За минало не тъгувам.

И както силно обичам,

така и също, ревнувам.

 

Не се научих да мразя.

За нищо не съжалявам.

Ала не мога да лазя.

А и не всичко, прощавам.

 

На никого не разрешавам

във моя дом да наднича.

На колене не заставам.

Само пред теб коленича!

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??