13 февр. 2016 г., 19:24

Пред Теб – сега се кая 

  Поэзия
455 0 0

botyo

 

Жената – владетелката

на красотата и войната.

 

Жената – бранителката

на децата и змията.

 

Жената – вдъхновителката

на душата и лъжата.

 

Жената – покровителката

на сърцата и вината.

 

Жената – будителката

на свободата и бедата.

 

...

 

За Тебе пия и твойта многоличност,

за да надвия собствената си епичност и трагичност

и да призная най-накрая –

Без Теб какво сме ? Просто аз не зная.

 

Като мъже – виновни сме.

 

Ала почакай ни да се покаем.

 

© Бойко Беров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??