28 февр. 2021 г., 07:34

Предание 

  Поэзия » Другая
248 0 0

Ръцете ти са благословени. С каквото и да се захванеш можеш да се справиш. Не го забравяй!
Бъди променлива, бъди буря и стихия. Бъди непредвидима, усещай болка и тъга, за да може истински да се насладиш на радостта. Бъди мразена, за да познаваш любовта. Бъди отрова, за да те използват , като лек. Крий очите си , не всеки ще знае как да се справи с погледа ти. По-добре да го пазиш за този който ще познава гнева горящ във тях. Онзи който ще краде дъха от устните ти,  без да те убива. Бъди дъщеря на земята, майка на природата, покори морето и накарай пяната му да целува краката ти. Накарай вятъра да се страхува от крясъка ти, помоли дъжда да те освобождава, когато сълзите ти са на път да се покажат пред врага. Направи така, че да ти се кланят. Но не със страх, а от благодарност. Помагай, жертвай, раздавай късове от душата си. Това е тайната на милиони животи, на всяка жена. Бъди жена , такава истинска ! Свободна, дива, сърцата. Нежна сила се крие в тялото ти. Ума ти е най-силното оръжие, бъди умна , търпелива. Бори се със зъби, за тези които обичаш. Оцелявай ,каквото и да става винаги вдигай гордо глава, не се предавай. Сбъдвай, побеждавай! Бъди , защото си жена!
 

© А. А Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??