7 нояб. 2017 г., 16:47

Предателите 

  Поэзия » Философская
501 0 1

 

                                               Предателите винаги са мили,

                                               обсипват те с много комплименти,

                                               с обещания са те дарили,

                                               още в началото с аплодисменти.

 

                                               Предателите вечно са подкрепа,

                                               играят силно тази своя роля,

                                               а сбират грешките ти в свойте шепи

                                               на непознатите души за спомени се молят.

 

                                               Предателите само се усмихват,

                                               каквото правим всичко одобряват,  

                                               предават всичко от нас много тихо,

                                               което всички други с обич дават.

 

                                               Предателите всеки път на маса

                                               се смеят, все пак те за наша сметка

                                               ще пият два-три тъй горчиви часа,

                                               на вицове се смеят, захапват ги решетка.

 

                                               Когато много страдаш ти разбираш

                                               кои са приятели и кои предатели,

                                               да мислиш за живота след това не спираш,

                                               помнѝ, приятели и други са малки ласкатели.

 

                                               22.08.17     

© Явор спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • В любими!
Предложения
: ??:??