5 мая 2007 г., 13:59

Предателство 

  Поэзия
868 0 0
 

Предателство


Да разбереш, че една любов си отива.

Да осъзнаеш, че едно приятелство загива.

На тяхно място предателство се ражда.

Болка и ярост в сърцето ти то поражда.

Споменът красив в пепел превръща.

На миналото гръб обръща.

Предателите, за теб, мъртви са те.

Извинения не искаш ти.

Нека си спестят тези думи-лъжи.

Тези хора, за теб, вече не съществуват.

Само бледите им сенки в съня ти тегнат.

Неканени, неискани идват те...

В мислите ти се прокрадват.

Щом съня-кошмара свърши,

щом отвориш ти очи-

пълни са те със сълзи,

тъгуват за изминалите дни,

които това предателство уби.

© Ивелина Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??