2 янв. 2008 г., 13:03

Предателство 

  Поэзия » Любовная
798 0 0

            Предадох те, ужасно се получи, не аз го исках, рабери! Съдба!

          Не вярвах, че отново ще се случи, не вярвах вече в теб и любовта.

       Не вярвах! Телефона дълго чаках да проговори нощем с твоя глас.

         Живях с надежда, безнадеждно плаках, разбрах, че няма бъдеще за нас.

       Шегува се понякога съдбата, но тъжнички са  нейните шеги

                и цял живот да страдам за отплата, очакваният миг ще отлети! 

© Ралица Цолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??