27 авг. 2015 г., 18:23  

Водена от Него 

  Поэзия » Другая
546 0 0

 

Не ме е страх. 

От никого. 

И от нищо. 

Освен от Бог. 

А той е в мене.

На дявола отдавна

не кадя тамян? 

Квант – посят

в пръстта съм. 

В разцъфналия цвят

на духа ми 

мило се прегръщат

вечност с необят. 

……………………....... 

Пределите ли? 

Те не са ми чужди. 

Но прекосявам ги

единствено и само 

водена от Него.

С достойнство. 

И с чест. 

 

Г. Мазлум

13.07.2015

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??