Не ме е страх.
От никого.
И от нищо.
Освен от Бог.
А той е в мене.
На дявола отдавна
не кадя тамян?
Квант – посят
в пръстта съм.
В разцъфналия цвят
на духа ми
мило се прегръщат
вечност с необят.
…………………….......
Пределите ли?
Те не са ми чужди.
Но прекосявам ги
единствено и само
водена от Него.
С достойнство.
И с чест.
Г. Мазлум
13.07.2015
© Гюлсер Мазлум Всички права запазени